Barum Barum Bridgestone Bridgestone Continental Continental Debica Debica General Tire General Tire Good Year Good Year Hankook Hankook Matador Matador Michelin Michelin Nokian Nokian Semperit Semperit Toyo Tires Toyo Tires Uniroyal Uniroyal Viking Viking Yokohama Yokohama

350

350 Kitűnő vízelvezetési tulajdonságok – különösen jó a vizes útfelületen történő fékezésnél
Alacsonyabb üzemanyag felhasználás a kisebb gördülési ellenállás elérésével
Megnövekedett vezetési kényelem – csökkentett menetzaj
Hosszú élettartam , futásteljesítmény

CF1 Proxes

CF1 Proxes Tökéletes vezetési komfort, kitűnő futásteljesítmény a legnagyobb biztonságban.
Aszimmetrikus nagy teljesítményű gumiabroncs tökéletes menetteljesítményekkel, maximális vezetési kényelem és alacsony gördülési zajszint mellett.
Optimális kezelhetőség, és menetstabilitás párosul kiváló vizes tulajdonságokkal.
Hosszú futásteljesítmény, gazdaságos üzemeltethetőség.

Proxes 4

Proxes 4 Tökéletesített teljesítmény száraz burkolaton a futófelületen és az abroncs vállain elhelyezkedő mintázati blokkok elosztása, valamint a középen végigfutó hullámos borda együttesen biztosítják az abroncs kiváló kormányozhatóságát, és stabil egyenesfutását száraz körülmények között.Kiváló teljesítmény nedves felületen.
Az egyedülálló W mintázatú futófelület átlósan vezetett csatornái nedves burkolaton hatékonyan szorítják ki a vizet. A különleges gumikeverék pedig biztosítja a szilárd kapcsolatot az úttal, így az abroncs kimagasló teljesítményt nyújt nedves útviszonyok között anélkül, hogy túlzott kopást mutatna. Csekély gördülési zaj.

Proxes T1-R

Proxes T1-R A legújabb fejlesztésű nagy teljesítményű UHP abroncsot coupék és sport szedánok számára fejlesztették, ahol a követelmény a kiváló kezelhetőség száraz, és nedves úton a nagy sebességű kényelmes autózáskor alacsony zajszint mellett.
A Proxes T1-R ezen elvárásoknak maximálisan megfelel, és kiváló fékezési tulajdonságú hosszú élettartamú gumiabroncs.

Proxes CS1

Proxes CS1 Csúcsteljesítmény üzemanyag-takarékosan
Speciálisan csúcskategóriás és luxusjárművekre fejlesztett üzemanyag hatékony prémium gumiabroncs. Az abroncs nagy sebességű stabilitása, csendes és komfortos futása megfelel az ilyen járművek követelményeinek. További előnye az alacsony gördülési ellenállás, így hozzájárul az üzemanyag-fogyasztás csökkenéséhez ezzel segítve környezetünk megóvását.

H08

H08 Kisteherautók megbízható, hosszú futásteljesítményű, kényelmes gumiabroncsa
kiváló vízelvezetési tulajdonságok – jó kezelhetősé, fékhatás esős utakon
jó vonóerő átadás – stabilitás
magas komfort – alacsony gördülés zajszint
erős oldalfal és vázszerkezet – csekély sérülés veszély
megnövelt élettartam – magas futásteljesítmény