Barum Barum Bridgestone Bridgestone Continental Continental Debica Debica General Tire General Tire Good Year Good Year Hankook Hankook Matador Matador Michelin Michelin Nokian Nokian Semperit Semperit Toyo Tires Toyo Tires Uniroyal Uniroyal Viking Viking Yokohama Yokohama

Comfort-Life

Comfort-Life Kompakt és kis-kategóriájú személygépkocsik számára jelent ideális megoldást az egyedi, különleges futófelületi mintázattal rendelkező Semperit Comfort-Life nyári gumi.
A kényelmes, csendes, lágy gördülés gondoskodik a kimagasló vezetési kényelemről, alacsony zajszintről és kisebb üzemanyag-fogyasztásról.
Csúcstechnológiát képviselő gyártástechnológia gondoskodik a jó tapadásról és rövid fékutakról. Mindemellett rendkívül jó ár-érték arány.

Comfort-Life 2

Comfort-Life 2 A Semperit Comfort-Life 2 a tökéletes választás kis-és közepes kategóriájú autók számára. Az optimalizált groove forma és mintázat biztosítja a magas szintű aquaplanning ellenállást és a rövid fékutat nedves utakon. Az offset blokk felépítése a váll és a futófelület közepén lehetővé teszi a kényelmes vezetést és az állandó csendes utazást minden vezetési helyzetben.

Speed-Life

Speed-Life A Speed-Life a tökéletes választás a járművezetők számára figyelembe véve , az optimális teljesítményt és ár-érték arányt. Nagy teljesítményű és luxus autók, valamint egyterűek számára. A merev központi borda, a masszív belső blokkok és a műszakilag feltűnő tömör vállnak köszönhető a kiváló kezelhetőség minden vezetési helyzetben.

Speed Comfort

Speed Comfort A Semperit Speed-Comfort tökéletes választás a kényelmet és stabilitást igénylők számára. Csendes és rendkívül jól kezelhető.A masszív vállblokkok, az ívelt, ferde mintablokkok, a mintaárkokban húzódó merevítő bordák, valamint a széles körbefutó csatornák kitűnő kanyarstabilitást és oldalvezetést, határozott kormányozhatóságot és fékezhetőséget, továbbá növelt hossz- és keresztirányú aquaplaning elleni védelmet biztosítanak.

Trans-Speed 2

Trans-Speed 2 A Semperit Trans-Speed 2 M833 modern transzporterekhez javasolt nyári abroncs. Racionális választás a jó ár/érték arányt keresők számára.
Nagy a futásteljesítménye, biztonságosan kezelhető nedves útfelületen is. Jelentős költségmegtakarítás a megnövelt futásteljesítménynek köszönhetően, kiváló biztonság vizes utakon, precíz kezelhetőség és irányíthatóság, kényelmes vezetés, valamint ideális komfortérzet hosszú utakon is.