Barum Barum Bridgestone Bridgestone Continental Continental Debica Debica General Tire General Tire Good Year Good Year Hankook Hankook Matador Matador Michelin Michelin Nokian Nokian Semperit Semperit Toyo Tires Toyo Tires Uniroyal Uniroyal Viking Viking Yokohama Yokohama

NRE

NRE Az erős konstrukciónak köszönhetően az NRE hosszú élettartamot, strapabíró képességet biztosít használójának. Újabban az autógyárak első helyen említik meg a komfortot, a jó kilométer teljesítményt és a jó nedvestapadást, mint feltétlen kritériumot a beszállító abroncsgyárak felé. Nos a NOKIAN az NRe mintázatával minden elvárásnak meg tud felelni, sőt világszabadalmát, a DSI csatorna-mélységjelzőt 14, 15 colban ezeken az abroncsokon is alkalmazza.

I3

I3 A Nokian I3 mintázata aszimmetrikus, tehát a külső és belső váll részen eltérően alakították ki a mintázatot. Ez különösen a magas teljesítményű abroncsokra jellemző tulajdonság.
A Nokian I3 jól tapad esőben és hidegben is. A teljes szilikás (Nordic cool silica) mintázat kiválóan megőrzi menettulajdonságait kora tavasszal, és még akkor is ha a hőmérséklet 10 fok alá csökken.
Az abroncs három fő csatornája és nyitott oldal csatornái kiváló hydroplanning (vízelvezető) tulajdonságokkal bírnak.
Az akusztikailag is optimalizált mintázat menetzaja nagy mértékben csökkent. Az abroncs készítésében nem használtak mérgező olajokat, így környezetbarát. Alacsony gördülési ellenállása gazdaságossá is teszi.

H

H Közép és felső kategóriás személygépkocsik számára jelent ideális megoldást a Nokian H nyári gumi, melyet kiváló kopásállóság jellemez.
A profil kialakításában fontos szerepet kapott az alacsony zajszint és a csökkentett üzemanyag fogyasztás. Aszimmetrikus mintázata gondoskodik az optimális vízelvezetésről és a fokozott nedves tapadásról.
Kitűnő kanyarstabilitás, alacsony gördülési ellenállás jellemzi.

V

V Közép és felső kategóriás személygépkocsik számára ajánlott a Nokian V nyári gumi, melyet precíz kormányzási tulajdonságok mellett kiváló nedves tapadás jellemez.
A profil kialakításában fontos szerepet kapott az alacsony zajszint és a csökkentett üzemanyag fogyasztás. Aszimmetrikus mintázata gondoskodik az optimális vízelvezetésről és a fokozott nedves tapadásról.
Kitűnő kanyarstabilitás, alacsony gördülési ellenállás jellemzi.

Z G2

Z G2 A gyors, sportos vezetési stílusra tervezett új Nokian Z G2 nyári gumi könnyen túlteljesíti a konkurenciát a kemény időjárási viszonyok között. Az új Nokian nyári gumi nem ijed meg az erős hőmérséklet ingadozásoktól vagy egy heves zivatartól.
A Nokian Z G2 nyári gumiban számos technológiai újítást hasznosítottak. Egyik a finn Nokian Cool Zone koncepció, mely növeli az irányítási stabilitást, nedves tapadást és élettartamot, a többrétegű nano-silica keverékű szerkezetnek köszönhetően.
A Nokian Z G2 nyári abroncs külső rétege új silica gumikeveréket kapott. A Nokian Cool UHP silica technológia hatékonyan tompítja a zajszintet aszfalton és biztos tapadást nyújt minden hőmérsékleten.

Hakka C

Hakka C A Nokian Hakka C van és Hakka C Cargo nyári kisteher abroncsok nagy teherbírású kisteherautók és furgonok számára lettek kifejlesztve.
Kitűnő menettulajdonság, precíz kormányzás, csökkentett aquaplanning veszély, alacsony gördülési ellenállás. Ellátva perem- és sárvédővel, csatornamélység jelzővel.
Alacsony aromás olajok felhasználásával készült.