Barum Barum Bridgestone Bridgestone Continental Continental Debica Debica General Tire General Tire Good Year Good Year Hankook Hankook Matador Matador Michelin Michelin Nokian Nokian Semperit Semperit Toyo Tires Toyo Tires Uniroyal Uniroyal Viking Viking Yokohama Yokohama

Bridgestone B250

Bridgestone B250 A Bridgestone B250 főbb jellemzői:
- Kiegyensúlyozott komfortérzet
és stabilitás.
- Kiegyensúlyozott futás- és
vizenfutási teljesítmény.
- Kiegyensúlyozott általános
teljesítmény és hosszú
élettartam.

Potenza RE040

Potenza RE040 Olyan nagy teljesítményű autók számára kifejlesztett abroncs, mint az Audi TT, BMW Z8 és a Mercedes. Kiváló kezelhetőség, nagyszerű manőverezhetőség és kitűnő tapadás egyesül a sportos teljesítményben. Egyszóval teljesen megbízható kompromisszumok nélkül.

Potenza RE050

Potenza RE050 A Bridgestone nagy teljesítményű Potenza abroncsválasztéka egyesíti a Formula 1 precizitást és technológiát napjaink nagy teljesítményű járműveivel. A világ legfejlettebb versenypályáin fejlesztették ki, kiváló reakcióidőt nyújt a sofőrnek, irányíthatóságot és alapvető biztonságot.
Kiváló kezelhetőség, magasfokú fékezési és kanyarátvételi teljesítmény vizes úton, kis vizenfutási kockázat. Az álmait felülmúló reakció és irányíthatóság. Rendkívüli tapadás vizes úton, mely alapvető biztonságot nyújt. A defekttűrő verzió néhány méretben elérhető.

Potenza RE050 A

Potenza RE050 A A tökéletes gumiabroncs a nedves és száraz utakon sportos, igényes vezetőnek. Sok fajta sportautó számára megfelelő, mint például az Enzo Ferrari, továbbá népszerű új Golfok esetén. Kényelmes és alacsony zajszinttel nagy teljesítményt kínál.

Turanza R300

Turanza R300 Az aszimmetrikus Bridgestone Turanza ER 300 nyári gumi a középkategóriás járművek prémium abroncsa.
Kimagaslóan biztonságos kezelhetőség vizes úton. Kimagasló stabilitás nagy sebesség mellett is. A defekttűrő verzió több méretben elérhető.
A komfortérzet és stabilitás tökéletes harmóniája. Kiváló komfortérzet a karkasz kialakítása miatt. Alacsony zajkibocsátás minden sebesség mellett a fejlett mintázatnak köszönhetően.

Duravis R630

Duravis R630 A Duravis R630 abroncsot fokozott kereskedelmi használatra tervezték. A Super L.L. Carbon (rendezett láncmolekulájú) alapanyagú futófelületi keverékének köszönhetően a Duravis R630 élettartama több mint 30%-kal hosszabb mint a versenytársaké. A hozzáadott technológiáknak köszönhetően az abroncs sokkal robusztusabb, tartósabb teljesítményt nyújt áruszállítás közben.