Barum Barum Bridgestone Bridgestone Continental Continental Debica Debica General Tire General Tire Good Year Good Year Hankook Hankook Matador Matador Michelin Michelin Nokian Nokian Semperit Semperit Toyo Tires Toyo Tires Uniroyal Uniroyal Viking Viking Yokohama Yokohama

Altimax HP

Altimax HP Jó tapadás nedves és száraz úton egyaránt. Vezetési kényelem a gumi sűrűségének köszönhetően. a hatékony vízelvezetést biztosító széles központi vájat és a V alakú oldalvájatok csökkentik a vízen csúszás kockázatát. Egyenletes kopás. A VAI Technology-nak, az abroncs vállain található lamellázatnak köszönhetően a járművezetők uralhatják a jármű iránytartását. A dinamikus kopásjelző segítségével figyelemmel kísérheti az abroncsok kopását. A megtett kilométerekkel párhuzamosan a „Replacement Tire Monitor” (Abroncscsere figyelő) szavak lekopnak, és a „Replace Tire” (Abroncscsere) szavak jelennek meg.

Altimax RT

Altimax RT Jó tapadás nedves és száraz úton egyaránt. Vezetési kényelem. A hatékony vízelvezetést biztosító széles központi vájat és a V alakú oldalvájatok csökkentik a vízen csúszás kockázatát. Egyenletes kopás. A VAI Technology-nak, az abroncs vállain található lamellázatnak köszönhetően a járművezetők uralhatják a jármű iránytartását.