Barum Barum Bridgestone Bridgestone Continental Continental Debica Debica General Tire General Tire Good Year Good Year Hankook Hankook Matador Matador Michelin Michelin Nokian Nokian Semperit Semperit Toyo Tires Toyo Tires Uniroyal Uniroyal Viking Viking Yokohama Yokohama

GT3

GT3 Az egyedi BioTRED keverék miatt kevesebb energia szükséges a gumiabroncs gördüléséhez, jó tapadást biztosít a nedves úton és így csökkentett az üzemanyag-fogyasztás/széndioxid kibocsátás továbbá megnövelt a teljesítmény vizes úton.
3D BIS technológia megnöveli lamella sűrűséget, a blokk merevség megtartásával továbbá a tapadást, kanyarstabilitást és úttartást száraz és nedves útfelületen.
Váll blokk merevítés, blokk stabilitást és jobb úttartást, egyenletes kopást eredményez. Míg a szűk sugárirányú hornyok és optimalizált 4 es eltolású blokkelosztás, csökkentett zajszintet, nagyobb vezetési kényelemet biztosít a minimalizált zajszint következtében.

Optigrip

Optigrip Ahogy az abroncs kopik, új mintaárkok jelennek meg, ami biztosítja a kiváló teljesítményt a gumi teljes élettartama során.
Új gumikeverék is felszínre kerül, ami az abroncs kopásával javítja a fékezést és az irányíthatóságot.
Teljes mélységű bevágásokat tesz lehetővé, melyek megtartják a blokkok merevségét, és a gumi nedves és száraz úton is kiválóan irányítható.
Kötött forgásirányú V-alakú futófelület-mintázat.

Excellence

Excellence A Goodyear Excellence a felső kategóriás személygépkocsik nyári abroncsa. Az emberek három dolgot várnak el egy gumiabroncstól: biztonság, kényelem és teljesítőképesség. Ez az amiért a forradalmian új Excellence gumiabroncs három technológiát egyesít egyetlen gumiabroncsban. A lehető legbiztonságosabb autózást kínálja, kiváló irányíthatósági teljesítmény mellett és kivételes komfortérzéssel vegyítve.
Kiemelkedő biztonság száraz és vizes úton, nagyobb tapadás a dinamikus vezetéshez. Precíziós irányíthatóság és egyenletes futófelület kopás.
Új anyagkeverék polimer, amely "hozzáragad" az úthoz. Minimálisra csökkentett zaj és rezgés szintek

EfficientGrip

EfficientGrip Megnő az egy tank üzemanyaggal elérhető futásteljesítmény. A Goodyear új EfficientGrip típusának bemutatása; az egyéb teljesítmények romlása nélkül kisebb fogyasztást eredményező gumiabroncs. Rendelkezik mindazzal a nagyszerű kezelhetőséggel és fékezési képességgel, amit egy Goodyear gumiabroncstól elvárhatunk, ugyanakkor a kitűnő gördülési ellenállásnak köszönhetően kitűnő a futásteljesítmény és kisebb az üzemanyag-fogyasztás. Az új EfficientGrip gumiabroncs az üzemanyag-megtakarítási technológiájával fokozott vezetési teljesítményt ad, eközben megteszi a magáét a környezetért - és ezzel együtt az ÖN pénztárcájáért is!

DuraGrip

DuraGrip A Goodyear Duragrip kifejezetten a városi forgalommal járó napi több száz elindulásra és megállásra lett kifejlesztve. Kis és középkategóriás személygépkocsik számára gyártott nyári gumiabroncs
Aszimmetrikus mintázata rövidebb fékutat és jobb kezelhetőséget biztosít nedves és száraz úton is. Kiváló úttartással, kanyarstabilitással és rendkívül magas futásteljesítménnyel rendelkezik.
Kiváló vízkiszorító képessége ideálissá teszi a csúszós, nedves utakra.

Eagle F1 GSD3

Eagle F1 GSD3 A szilárd váll blokkok megnövelik a váll és az útfelület érintkezési felületét és kitűnő kormányozhatóságot biztosítanak.

Az Eagle verseny keverékek kitűnő húzóerő átvitellel bírnak száraz vagy nedves úton még nagy erejű fékezéseknél és gyorsításoknál is, minden útviszony mellett
V-TRED Technológiájú vízelvezetés megnövekedett Aquaplaning ellenállást eredményez.

Eagle F1 Asymmetric

Eagle F1 Asymmetric A nagy teljesítményű, új generációs Goodyear Eagle F1 Asymmetric nyári abroncs egy újabb nagy lépés a biztonságos kanyarodás felé. A nagy teljesítményű autók tulajdonosai abroncsok vásárlásakor mindig a biztonságra gondolnak először. Bármily szorosan is, de csak ezután következik a teljesítmény és a komfort. .

A forradalmi Active Cornergrip Technológia és a verseny keverékből származó futókeverék gondoskodnak a nyomás egyenletes elosztásáról, még nagy sebességű éles kanyarokban is. Így nagyobb az abroncs érintkezési felülete, több gumi marad az úton és így a tapadás is nagyobb.
Vékony futókeverék, mely fokozza a tapadást vizes úton.

Cargo G26

Cargo G26 Borda/futóblokk kialakítása egyenletes útfekvést, fokozott tapadást biztosít. Jó futásteljesítmény/vonóteljesítmény arány. 4 bordázatú kivitel miatt terhelés egyenletesen oszlik el, így jobb a kormányozhatóság
Masszív vállblokkok miatt nagyobb a Vállrész stabilizálása, ami jobb kormányozhatóságot kölcsönöz. 3 széles körkörös árok. Gyors vízelvezetés. Jó aquaplaning ellenállás
Diagonál és radiál lamellák miatt nagyobb tapadás és kisebb zajszint. Jobb kormányozhatóság vizes úton is, nagyobb vezetési kényelem.

Cargo G28

Cargo G28 4 bordázatú kivitel, egyenletes teherelosztás, jobb kormányozhatóság és futásteljesítmény. Széles körkörös árok, gyors vízelvezetés jó aquaplaning ellenállás.
Nyitott árok keresztmetszet, kődarabok kivetése, jobb kopásállóság és kormányozhatóság.

Optimális blokkelhelyezés, csökkentett zajszint, nagyobb vezetési kényelem Szélesebb futófelület, jobb tapadás, nagy futásteljesítmény, egyenletes kopás.

Cargo Marathon

Cargo Marathon A nagy teljesítményű Goodyear Cargo Marathon a könnyű teherautók és kisteherautók számára javasolt nyári abroncs.
. Hosszú futásteljesítmény, nagy teherbírás , kiváló kormányozhatóság jellemzi.
A Goodyear Cargo Marathon gumiabroncs számos olyan innovatív tulajdonsággal rendelkezik, amelyek minimalizálják a zajt, és növelik a kényelmet és a biztonságot. A magasabb biztonsági szint kategóriák a Cargo Marathon előnyére szolgálnak. Fokozott kapaszkodás, csökkentett zajszint.