Barum Barum Bridgestone Bridgestone Continental Continental Debica Debica General Tire General Tire Good Year Good Year Hankook Hankook Matador Matador Michelin Michelin Nokian Nokian Semperit Semperit Toyo Tires Toyo Tires Uniroyal Uniroyal Viking Viking Yokohama Yokohama

MP15 Stella

MP15 Stella A Matador MP15 Stella kis és középkategóriás gépkocsik nyári abroncsa
A Stella híres magas szintű vízen való felúszás elleni védelméről, remek vezetési kényelméről, ami emelt biztonságot nyújt száraz és nedves úton egyaránt.
A két széles hosszanti csatorna biztosítja a kiváló teljesítményt nedves úton. A haránt csatornák könnyebben vezetik el a vizet az abroncs alól lecsökkentve az aquaplanningot.

MP16 Stella 2

MP16 Stella 2 Az MP16 Stella2-es abroncs legfőbb jellemzője a biztonság és kényelem, ami az aszimmetrikus mintázatának köszönhető. A mintázat jobban tagolt része mindig az autó középpontja felé irányul, és ezáltal maximális vezetési biztonságot nyújt nedves útfelületen is. Az abroncs legkevésbé tagolt része a megerősített oldalfallal az autó közepétől kifelé irányul. Ez a megoldás nagyon könnyű kezelhetőséget biztosít a sofőr számára, különösen kanyarodáskor és nagy sebesség esetén.

MP43 Aquilla EVO

MP43 Aquilla EVO A második generációs Matador Aquilla Evo nagy teljesítményű közép- és felső kategóriájú személygépkocsik számára ajánlott.
Elődjénél alacsonyabb zajszint, hosszabb élettartam és tökéletes kanyarstabilitás jellemzi.
Komfortos vezetési élményt nyújt. Magasabb ellenállás az aquaplanning ellen. Biztonságos teljesítmény minden útfelületen.

MP46 Hectorra 2

MP46 Hectorra 2 Az új generációs Matador Hectorra 2 nagy teljesítményű felső kategóriás nyári abroncs.
Aszimmetrikus mintázat, erősített oldalfal, megnövelt teljesítmény száraz és nedves viszonyok között. Kiváló vízelvezetés.
Precíz kormányzási tulajdonságok, alacsony gördülési ellenállás és gördülési zaj.

MPS 320 Maxilla M+S

MPS 320 Maxilla M+S ÚJ MÉRETEK
A Matador MPS320 Maxilla nyári kisteher abroncs új népszerű méretekkel egészült ki.
A Maxilla jellemzői a remek tapadás száraz és nedves úton egyaránt és alacsony gördülési ellenállásából következő hosszú élettartama.

MPS 125 Variant All Weather

MPS 125 Variant All Weather A Matador MPS125 Variant kisteherautók és teherautók négy-évszakos abroncsa.
Jó tapadás
Minden tengelyre szerelhető, különösen a meghajtó tengelyre javasolt. A Variant négy-évszakos abroncsot megnövelt tapadás jellemzi minden útfelületen, és ehhez párosul alacsony zajszintje, megbízhatósága.