Barum Barum Bridgestone Bridgestone Continental Continental Debica Debica General Tire General Tire Good Year Good Year Hankook Hankook Matador Matador Michelin Michelin Nokian Nokian Semperit Semperit Toyo Tires Toyo Tires Viking Viking

Polaris 2

Polaris 2 Megnövelt lamellahossz megbízható tapadást és kiváló kapaszkodóképességet eredményez.
A tetszetős külsejű, forgásirányos mintázattal ellátott abroncs a legzordabb téli igénybevételnél is kiváló vezetési tulajdonságokat biztosít. Amíg a futófelületen található három, körbefutó széles csatorna jelentős mértékben csökkenti az aquaplaning (=vízen felúszás) kialakulásának veszélyét, addig a blokkokon elhelyezett több mint 1500 lamella havas és jeges úton egyaránt megbízható tapadást, ennél fogva kiváló fékhatást tesz lehetővé. Számítógép segítségével kifejlesztett keresztirányú csatornák vezetik le a latyakot és vizet a széles hosszanti csatornákba.

Polaris 3

Polaris 3 Alacsony gördülési ellenállás, kisebb fogyasztás.
Több kapaszkodóél a vállblokkon.
Hófogók a hosszanti mintázati árkokban.
Könnyű elindulás és fékezés havas úton.
Lassú kopás és nagy futásteljesítmény.

SnoVanis

SnoVanis A Barum SnoVanis egyesíti a vezetés biztonságát, a nagy futásteljesítményt, a kedvező árat és az úttal való optimális kapcsolatot. Havas úton a nagyszámú lamellák biztosítják a tökéletes vonó- és fékezőerő átadást, az egymáshoz képest eltolt középső blokkok kölcsönösen merevítik egymást és fokozzák a menetstabilitást. A Barum SnoVanis övrendszerének köszönhető lapos kontúr csökkenti a megcsúszás veszélyét.