Barum Barum Bridgestone Bridgestone Continental Continental Debica Debica General Tire General Tire Good Year Good Year Hankook Hankook Matador Matador Michelin Michelin Nokian Nokian Semperit Semperit Toyo Tires Toyo Tires Viking Viking

Snowprox S 952

Snowprox S 952 A Snowprox S 952 téli gumiabroncs fejlesztésének középpontjában a téli útviszonyok mellett is biztonságos és könnyed vezethetőség áll. A hatékony aszimmetrikus futófelület, az új kialakítású oldalfal és a frissen kifejlesztett szilika tartalmú gumikeverék gondoskodik a biztos talajkapcsolatról, így a Snowprox S952 kiváló kezelhetőséget nyújt nedves vagy havas útviszonyok között.

Snowprox S 953

Snowprox S 953 SnowproxS953, a Toyo Tires új, nagy teljesítményű téli gumiabroncsa. /60-tól egészen /40-es oldalfalarányig elérhető S953 továbbfejlesztett fékezhetőséget és menetkényelmet nyújt mind száraz, mind nedves körülmények körzött. Az új karkasz jobb aquaplaning ellenállást, nagyobb futásteljesítményt és üzemanyag takarékosságot biztosít.

V2 Vario

V2 Vario Kitűnő vizes teljesítmény
A karakteres forgásirányos profil a 3 hosszanti csatornával és a széles hornyokkal a vállrészben, maximálisan elvezeti a vizet a gumi alól, miközben a multihullámos lamellák megakadályozzák a blokkok mozgását fékezéskor és kanyarodáskor

Megnövelt téli teljesítmény
Az új silika erősítésű futófelület fokozza a fékezési erőt, és a vonóerőt a téli utakon, összhangban a computer fejlesztésű profil kialakítással.

H 09

H 09 A modern kis áru szállító járművek és furgonok különböző téli útviszonyok közötti használatára lett kifejlesztve.
Az egyedi futófelület kialakítás minden előnyét egyesíti magában, , így kiváló stabilitást nyújt nedves és havas útviszonyok között, még mély hóval fedett úton is határozott kapaszkodást biztosít, emellett csökken a gördülési zajkeltés és garantált az optimális menetkomfort.