Barum Barum Bridgestone Bridgestone Continental Continental Debica Debica General Tire General Tire Good Year Good Year Hankook Hankook Matador Matador Michelin Michelin Nokian Nokian Semperit Semperit Toyo Tires Toyo Tires Viking Viking

Winter-Grip

Winter-Grip Ezt az abroncsot a kompakt kategóriás autók számára tervezték. A téli abroncsok között a Semperit Winter-Grip magasra teszi a mércét.
Kapaszkodóképessége havon és jégen egyaránt kiváló az Add-traction technológiának köszönhetően.
A Winter-Grip hóban és fagyban csúcspozíciót tölt be, ami elsősorban az abroncs kitűnően tervezett profiljának köszönhető: optimalizált blokk kialakítás, korszerű lamella technológia, mély barázdák, hátrahajló, lépcsőzetesen kiképzett oldalblokkok. A három hosszanti, és a nagyszámú széles, mély horony kiváló vízelvezetést biztosít, csökkentve ezzel az aquaplanning kialakulásának veszélyét. Amit minden autós megtapasztal, az nem kevés: kiváló kapaszkodóképesség jeges, havas emelkedőkön, nagy futásteljesítmény, gazdaságosság, nyugodt, kiegyensúlyozott járás, tökéletes kezelhetőség.

Master-Grip

Master-Grip A Semperit legújabb fejlesztésű téli abroncsát a kompakt kategóriás autók számára tervezték. A téli abroncsok között a Semperit Master-Grip még magasabbra teszi a mércét. Kapaszkodóképessége havon és jégen egyaránt kiváló az Add-traction technológiának köszönhetően. A Master-Grip hóban és fagyban csúcspozíciót tölt be, ami elsősorban az abroncs kitűnően tervezett profiljának köszönhető: optimalizált blokk kialakítás, korszerű lamella technológia, mély barázdák, hátrahajló, lépcsőzetesen kiképzett oldalblokkok. Amit minden autós megtapasztal, az nem kevés: kiváló kapaszkodóképesség jeges, havas emelkedőkön, nagy futásteljesítmény, gazdaságosság, nyugodt, kiegyensúlyozott járás, tökéletes kezelhetőség jellemzi.

Speed-Grip 2

Speed-Grip 2 A Semperit Speed-Grip 2 téligumi: A téli sportok bajnoka

Az innovatív alapanyag-összetételnek köszönhetően a futófelületi keverék keménysége a téli hőmérsékletnek megfelelően változik, így minden körülmények között garantált a csúcsteljesítmény.

Van-Grip

Van-Grip A Semperit Van-Grip kormányzási reakciói példásak, iránytartása kiváló.
Alacsony gördülési zajszintje kényelmes utazást tesz lehetővé.