Barum Barum Bridgestone Bridgestone Continental Continental Debica Debica General Tire General Tire Good Year Good Year Hankook Hankook Matador Matador Michelin Michelin Nokian Nokian Semperit Semperit Toyo Tires Toyo Tires Viking Viking

Pilot Alpin 2

Pilot Alpin 2 A Michelin Pilot Alpin 2 H-s (210Km/h) és V-s (240 Km/h) sebességkategóriában készül. Kiváló vezethetőség és fékezés jellemzi havon és jégen. Erős tapadás jégen, az önzáró Z lamellákból adódó köröm effektusnak és a szilika alapú, optimális hatékonyságú keveréknek köszönhetően, még alacsony hőmérsékleten is.

Alpin 2

Alpin 2 Kiváló tapadás csúszós útfelületeken. Nedves úton magasabb aquaplanning küszöb. Optimális tapadás minden hideg, téli útfelületen, mivel az új generációs gumikeverék könnyedén alkalmazkodik a körülményekhez.

Pilot Alpin 3

Pilot Alpin 3 A Michelin Pilot Alpin PA3-t az alábbi márkák használják első szerelésként: Audi A3/A4/A6, BMW M3, M5 és M6, Mercedes C-osztály, S-osztály, CLS és SLR, Maybach, Porsche Panamera, Boxster és 911, valamint "Zero Pressure" változatában a 3-as sorozatú BMW-ken. A felsoroltakon túl bármely nagy teljesítményű autóra szerelhető.

Alpin 3

Alpin 3 Az új Alpin 3-nál használt gumikeverék napraforgó olajat tartalmaz, amely olyan újítás, ami jelentősen javít a fékezésen és az oldalirányú tapadáson, vizes útszakaszon, valamin havas, jeges úton is. A két irányban megtámaszkodó lamella rendszert, amely a legtöbb téli abroncson megtalálható, a Michelin továbbfejlesztette és kiegészítette változó geometriájú elemekkel. Ennek köszönhetően nagy sebességnél megnőtt az abroncs stabilitása. Szintén az új keveréknek köszönhetően a Michelin Alpin 3 több, mint 40%-kal több kilométert tud megtenni, mint fő versenytársai átlagosan - ez pedig egy téli szezonnal többet jelent.

Alpin A4

Alpin A4 Városi autókhoz, egyterűekhez és családi autókhoz. Vezessen teljes nyugalomban egy téllel hosszabb ideig.
Jégen, hóban vagy esőben: Elindulás

10%-kal könnyebben.

Megállás 5%-kal rövidebb úton.

Használat egy téllel hosszabb ideig.

Agilis 51 Snowice

Agilis 51 Snowice Az oldalfal védelme 60%-kal megnőtt, köszönhetően a közel 4 mm vastag oldalfalú guminak és a kettős gumibordáknak. A 35%-kal növelt védelem az ütközések és egyéb külső behatások ellen a karkasz nagyobb (18%-kal) szálsűrűségének köszönhető. A gépjármű száraz úton való kezelését az önzáró Z lamelláknak köszönhetően a merev futófelület biztosítja. A futófelület egyenletes kopásképet mutat a szilika alapú tartós gumikeverék miatt. Az abroncs rendkívül nagy teherbírás a megerősített karkasznak köszönhetően.