Barum Barum Bridgestone Bridgestone Continental Continental Debica Debica General Tire General Tire Good Year Good Year Hankook Hankook Matador Matador Michelin Michelin Nokian Nokian Semperit Semperit Toyo Tires Toyo Tires Viking Viking

Mp 58 Silica M+S

Mp 58 Silica M+S A közepes és nagy sebességű autók számára. A futófelületi elemek összetett hatszögletű mintázata 16%-kal javítja az irányíthatóságot havas és jeges útfelületen. Az új futófelületi szerkezet széles haránt és oldalirányban körbefutó barázdák csökkentik az aquaplanning veszélyét 20%-kal menetirányban és oldalirányban. Az eredeti és egyedülálló tervezés különbözteti meg az MP 58 SILICA-t a többi gumitól.

MP59 Nordicca M+S

MP59 Nordicca M+S Az MP59 aszimmetrikus mintázattal rendelkezik. Ez a fajta mintázat a nagy teljesítményű abroncsokra jellemző. A futófelület külső része a precíz kezelhetőséget és a stabilitást segíti, a belső rész feladata pedig a megfelelő vízkiszorítás és tapadás havon.
Optimalizálták és csökkentették a gördülési ellenállást, melynek hatására csökkent a gördülési zaj.

MP52 Nordicca basic

MP52 Nordicca basic Az abroncs mintázata V-alakú, forgásirányos, mely nagyobb tapadást biztosít hóban és nedves úton egyaránt
Az új fejlesztésű 3D lamellázatnak köszönhetően kiváló tapadási és fékezési tulajdonságokkal rendelkezik az abroncs.
Az abroncs fejlesztésénél a gyár a közép-európai viszonyokat vette alapul és így alakította ki a megfelelő keveréket, valamint a mintázatot.