Barum Barum Bridgestone Bridgestone Continental Continental Debica Debica General Tire General Tire Good Year Good Year Hankook Hankook Matador Matador Michelin Michelin Nokian Nokian Semperit Semperit Toyo Tires Toyo Tires Viking Viking

Ultra Grip 6

Ultra Grip 6 Téli kapaszkodás és kormányozhatósági stabilitás nedves és száraz úton egyaránt. Különleges szilika anyagkeverék a futófelületben, ami megőrzi rugalmasságát 7° alatti hőmérsékleten és így állandóan magas szintű kormányozhatóságot és kapaszkodást biztosít. Víz és sár szétszórás és Vízen futási ellenállás. Téli kopásjelzővel nő a futásfelület kopásellenőrzése. A felni peremvédő védi az ötvözetből készült felniket és megakadályozza a felni sérülését kanyarodáskor.

Ultra Grip 7+

Ultra Grip 7+ A 3D BIS lamellák legújabb generációja. A "Gofri" lamellák növelik a blokk szilárdságot a lamella sűrűség maximalizálásával az optimális nedves-száraz, illetve havas-jeges teljesítmény érdekében. Fokozott nedves teljesítmény nagyon alacsony hőmérsékleten is. Kiváló tapadást és kormányzást biztosít havon, valamint a latyak- és vízelvezetést is szolgálnak. Hatékony zajcsillapítás, az UG7-t úgy tervezték, hogy csendes legyen és még egyenletesebb legyen a kopása. A bal és jobb csatornákat eltolták, hogy csökkentsék a zajszintet és a mintázati vibrálást

Ultra Grip Performance 2

Ultra Grip Performance 2 Egy olyan nagy teljesítményű abroncs, mely magas sebességeknél is kitűnő teljesítményt nyújt, azaz rövidebb fékutat és több tapadást bármilyen éli úton.
Az új abroncs segítségével a sofőr páratlan precizitással uralhatja járművét a leghidegebb téli útviszonyok között is. Ez a nagy teljesítményű abroncs nagymértékben az Adaptive SipeGrip Technológiának köszönheti kiváló téli tulajdonságait, melyeket az új szilika futókeverék és az intelligens mintázat még tovább fokoz.

Eagle Ultra Grip GW

Eagle Ultra Grip GW A Goodyear Ultra Grip GW3 a nagy teljesítményű személygépkocsik téli abroncsa. Speciális lamellák, 3D-BIS technológia, nagy futómintázati merevség és stabilitás. Kiváló tapadás és vonóerő havas, nedves és jeges útfelületen. Kiemelkedő biztonság száraz és vizes úton. Megnövelt kényelem és alacsony zajszint jellemzi.

Cargo Ultra Grip 2

Cargo Ultra Grip 2 Nagy teherbíró képesség a megerősített szerkezet révén; 3D-BIS technológia; Kiváló vízelvezetés a V mintázatnak köszönhetően; Forgásirányos mintázat; Kitűnő tapadási és fékezési tulajdonságok havas és nedves úton egyaránt; Jó kapaszkodóképesség.