Barum Barum Bridgestone Bridgestone Continental Continental Debica Debica General Tire General Tire Good Year Good Year Hankook Hankook Matador Matador Michelin Michelin Nokian Nokian Semperit Semperit Toyo Tires Toyo Tires Viking Viking

WinterContact TS 780

WinterContact TS 780 Megbízható és biztonságos abroncs kis- és középkategóriás gépkocsik számára
A Continental a ContiWinterContact™ TS 780 gumiabroncsával az irányíthatósági tulajdonságokon kívánt fejleszteni, és ez remekül sikerült is. Az abroncs nem csak száraz útfelületen nyújt kiemelkedő teljesítményt, hanem havas és jeges burkolaton is kimagaslóan teljesít.

WinterContact TS 790

WinterContact TS 790 A Continental ContiWinterContact TS790 kiválóan tapadási és fékezési tulajdonsággal rendelkezik, legyen az út havas, vizes, vagy jeges. Gyors nagy teljesítményű autókhoz ajánlott A nagy teljesítményű, felső kategóriás személygépkocsikhoz tervezett abroncsot tesztelőik a különösen ajánlott, illetve a példamutató abroncsok közé sorolják. Az aszimmetrikus, nem kötött forgásirányú, külső, belső szerelési oldallal rendelkező abroncsot kiemelkedő kapaszkodóképessége, rövid fékútja, kitűnő menettulajdonságai havas, jeges vizes és száraz úton méltán emelik a prémium márkák kategóriájába.
Mintázata aszimmetrikus, kiemelkedő tulajdonságokkal bír száraz úton. Hatékony védelem a vízre való felúszással szemben.

WinterContact TS 800

WinterContact TS 800 A méhsejt-lamellázat megnövelésével száraz úton a mintázat merevsége megnövekedett. Havon a kapaszkodóélek tekintetében képvisel jelentős fejlődést
A kötött forgásirányú profil révén a nedves és latyakos útfelületen mutatott menettulajdonságok is tovább javultak.A mintázat kötött forgásirányú kialakítása emellett a vállöv mintázat blokkjai között húzódó hornyok aszimmetrikus kialakítását is lehetőé tette. . Ez az aszimmetria az abroncs mintázatának merevségét is fokozza, így száraz úton rövidebb fékutak érhetők el.

WinterContact TS 810

WinterContact TS 810 Aszimmetrikus mintázatának köszönhetően ContiWinterContact TS810 különlegesen csendes és kényelmes, jó vezethetőségi tulajdonságok jellemzik száraz, nedves és havas úton. Kiváló kezelhetőség úton, nagy kanyarstabilitás.
Vízre való felúszás elleni védelme példás.

WinterContact TS 830

WinterContact TS 830 Az új ContiWinterContact TS 830 az első olyan abroncs, amelyet úgy fejlesztettek, hogy segítse az összes menetstabilizáló berendezés (ABS, ESC, ESP) működését. A legfejlettebb mintázat kialakítási technológia került alkalmazásra, minek következtében a ContiWinterContact TS 830 képviseli a legmagasabb színvonalat a téli abroncsok között.

WinterContact TS 830 P

WinterContact TS 830 P Az új ContiWinterContact TS 830 az első olyan abroncs, amelyet úgy fejlesztettek, hogy segítse az összes menetstabilizáló berendezés (ABS, ESC, ESP) működését. A legfejlettebb mintázat kialakítási technológia került alkalmazásra, minek következtében a ContiWinterContact TS 830 képviseli a legmagasabb színvonalat a téli abroncsok között.

WinterContact TS 850

WinterContact TS 850 Számos innovatív technikai jellemzője közül, új mintázatú futófelülete jobb tapadást biztosít, így biztonságosabb vezetést tesz lehetővé nemcsak jeges és havas, hanem nedves és száraz úton is.
Rövidebb féktávok, megnövelt kezelhetőség, gazdaságosabb és környezet-barátabb tulajdonságok
jellemzik az új tesztgyőztes abroncsot.

VancoWinter

VancoWinter A Continental VancoWinter a kis áruszállítók és az MPV ideális téli partnere. Lehet hó, latyak, jég, eső megbízható bármely helyzetben.
Az alkalmazott Flat-Belt rendszernek köszönhetően az abroncs nagyobb felületen érintkezik az úttal. Ez jobb tapadást, rövidebb fékutat eredményez.
Az új alapanyag és mintázat alacsonyabb gördülési ellenállása csökkenti a fogyasztást. Az elődjénél 5 százalékkal szélesebb és laposabb futófelület minden eddiginél egyenletesebb talajnyomás-eloszlást eredményez, mely az abroncs élettartamát jelentősen meghosszabbítja.

VancoWinter 2

VancoWinter 2 A Continental VancoWinter 2 nagy teljesítményű transzporterek számára ajánlott téli abroncs. Nagy futásteljesítmény és terhelhetőség jellemzi.
Növelt kapaszkodóképesség gyorsításkor és fékezéskor. Rövid fékút havas, jeges úton.