Barum Barum Bridgestone Bridgestone Continental Continental Debica Debica General Tire General Tire Good Year Good Year Hankook Hankook Matador Matador Michelin Michelin Nokian Nokian Semperit Semperit Toyo Tires Toyo Tires Viking Viking

Blizzak LM18

Blizzak LM18 A Blizzak LM18 kiegyensúlyozott teljesítményével tökéletes megoldást jelent a közepes méretű családi autók számára a mostoha, gyakran változékony téli útviszonyok között.
(Q és T sebességi index, 55-80 széria).
Extra tapadás alacsony hőmérsékleten a magas szilika és téli gumi komponenseknek köszönhetően. Kitűnő nedves körülmények között nyújtott teljesítmény, valamint a vízen futás kockázata csökken a különleges mintázatnak köszönhetően. Kitűnő kezelhetőség, stabilitás komforttal és alacsony zajszinttel.

Blizzak LM20

Blizzak LM20 A rendkívül tartós Blizzak LM20 kiegyensúlyozott, tartós teljesítményt nyújt hóban, jégen, nedves és száraz úton is.
A kényelmes és csendes utazás kiegyensúlyozott harmóniája minden körülmények között. Extra biztonság nedves és latyakos útviszonyok között, a kiváló vízelvezetésnek köszönhetően. Precíz kormányzás hóban és jégen. Alacsony zajkibocsátás, komfortérzet minden körülmények között.

Blizzak LM25

Blizzak LM25 A Bridgestone legújabb szimulációs technológiájával tervezték, hogy kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtson téli körülmények között, a zajkibocsátást minimálisra csökkentve.
Kivételes vonóerő és kezelhetőség hóban és nedves úton. Hosszú futásteljesítmény, ellenáll a rendellenes kopásnak. Rendkívül csendes és nagyon tartós. Precíz kormányzás téli körülmények között a vízen futás kockázatának csökkentése mellett.

Blizzak LM30

Blizzak LM30 A Bridgestone mindenben a tökéletességre törekszik, a Blizzak LM-30, kiemelkedő tapadást biztosít Önnek, amikor arra a leginkább szüksége van.

A Blizzak termékválasztéka magában foglalja a Bridgestone legújabb lamella-technológiáját, mely kiemelkedő stabilitást és kiegyensúlyozott viselkedést biztosít vizes és száraz, illetve havas és jeges úton.

Blizzak LM32

Blizzak LM32 A forgásiránykötött mintázat a keresztirányú blokkokkal kiváló tapadást biztosít havas útfelületen.
Hosszú vállblokk kialakítás – kitűnő teljesítmény csúszós útfelületen.
A tökéletesen megtervezett mintázatkialakítás tökéletes tapadást biztosít vizes útfelületen.
A legújabb fejlesztésű futófelület adaléknak köszönhetően kiváló tapadás elinduláskor, fékezéskor havas útfelületen.

Blizzak LM35

Blizzak LM35 A Bridgestone egyedülálló lamella technológiája tökéletes stabilitást és kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt nedves és száraz körülmények között, hóban és jégen egyaránt, hogy szembeszállhass a tél kihívásaival. A mintázat 4 hosszanti mintaárka a gyors vízelvezetést biztosítja a megfelelő fékezés és gyorsulás érdekében, a háromdimenziós blokkok csökkentik az aquaplanning veszélyét, a merev vállblokkok pedig növelik a kanyarstabilitást. A hullámos lamellatechnológia megtartja a blokkok stabilitását, és a lehető legjobb irányíthatóságot biztosítja.
Merev vállblokkok - tökéletes irányíthatóság száraz és esős időben
A speciális polimer fedőréteg mindenféle körülmények között kiváló tapadást biztosít

Blizzak W800

Blizzak W800 Az új generációs furgonok és kisteherautók vezetői számára tervezték, akik magasabb teljesítményt várnak el a téli körülmények között.
Tökéletes tapadás, fékezés és egyensúly hóban és jégen, kitűnő kezelhetőséggel Ideális a változékony téli körülmények között, kiemelkedő a tapadása hóban, sárban, és nedves úton is. A robusztus tartósság tökéletes egyensúlya a lágy és rugalmas kezelhetőséggel.
Kiemelkedő biztonság nedves úton a kitűnő útfekvésnek, kezelhetőségnek köszönhetően. Kitűnő kezelhetőség: a W800 konstrukció nyugalmat és tökéletes vezetést biztosít. Robusztus tartósság erős övszerkezettel.