Barum Barum Bridgestone Bridgestone Continental Continental Debica Debica General Tire General Tire Good Year Good Year Hankook Hankook Matador Matador Michelin Michelin Nokian Nokian Semperit Semperit Toyo Tires Toyo Tires Uniroyal Uniroyal Viking Viking Yokohama Yokohama

Energy E3A

Energy E3A Az Energy két legszembetűnőbb ismérve az aszimmetrikus oldalfal kialakítása és az aszimmetrikus mintázatú futófelület. Ez utóbbi megoldás lehetővé teszi a száraz és nedves tulajdonságok közötti optimális kompromisszumot. Az új fejlesztésű abroncs belső vállát a megszokottól több lamellával és csatornával látták el, ezáltal nagyobb lett a kapaszkodóképessége.

Energy E3B

Energy E3B Nyári abroncs, mely jó tulajdonságokkal rendelkezik alacsony hőmérsékletű útfelületen is, a különleges gyártási eljárásból származó szilika alapú gumikeverék eredményeképpen az erősen lamellált, aszimmetrikus mintázat miatt, valamint a különleges gyártási eljárásból származó szilika alapú gumikeverék eredményeképpen

Energy Saver

Energy Saver Kevesebb üzemanyagot szeretne fogyasztani, olyan nyári gumiabroncsot szeretne, amely tovább tart – válassza a MICHELIN Energy Saver gumikat. Az alacsonyabb fogyasztást biztosító gumiabroncsok negyedik generációjával több ezer forint értékű üzemanyag takarítható meg a piaci átlaghoz viszonyítva.
A Michelin Energy Saver nyári gumival élvezheti a Michelin abroncsok esetében elismert hosszú, kilométerekben mért élettartam előnyeit. A tartósabb gumiabroncsok azt jelentik, hogy kevesebb újrahasznosítandó gumi van!
A Michelin számára az Ön biztonsága mindig kiemelt fontosságú. Nedves úton akár 3 méterrel is rövidebb lehet a fékút az elődjéhez képest.

Pilot Exalto 2

Pilot Exalto 2 A második generációs Michelin Pilot Exalto 2 sportos jellegű személygépkocsik nyári gumija. Örömtelivé teszi a vezetést!
A legjobb úttartással rendelkezik kanyarban: nedves versenypályán (1600 m) a Michelin Pilot Exalto 2 átlagosan 1,8 másodperccel gyorsabb mint a főbb versenytársak abroncsainak átlaga

Pilot Primacy

Pilot Primacy A felső kategóriás nagy, erős autókhoz kifejlesztett abroncs. 14%-kal jobb kanyarstabilitás erősen vizes útfelületen. 9,5%-kal rövidebb féktávolság. A kategóriájában egyedi aszimmetrikus mintázat, kimagasló vízelvezetéssel, ami kitolja a vízen csúszás sebességhatárait, így növelve a biztonságot.

Pilot Sport 2

Pilot Sport 2 FORMA 1
A második generációs Michelin Pilot Sport 2 a csúcsteljesítményű gépkocsik nyári abroncsa. A Forma 1-ben kifejlesztett, a Porsche cégnél referenciaabroncsként használt termék: a piac leggyorsabb és legprecízebb abroncsa!

Primacy HP

Primacy HP A Michelin Primacy HP sportos karakterű nyári abroncs. Felső kategóriás szedánokhoz és felső kategóriás túraautókhoz ajánlott.
Különleges ElastoSport gumikeverék, rövidebb féktávolság, nagyobb tapadási felület. Akár 2 méterrel rövidebb fékút, mint a Michelin Pilot Primacy esetében.

Agilis 41

Agilis 41 KÉNYELEM
Precíz menettulajdonságok nagy sebesség mellett is annak köszönhetően, hogy az abroncsba beépítettek egy plusz övet, amely korlátozza annak deformációját. Kényelmes autózás, alacsony zajszint a mintázati blokkok elhelyezkedésének köszönhetően.
EGYENLETES KOPÁS
A futófelület egyenletes kopásképet mutat a szilika alapú tartós gumikeverék miatt. Rendkívül nagy teherbírás a megerősített karkasznak köszönhetően.