Aktuális

Egészségügyi vészhelyzet, nyitvatartás

2020. március 18, Szerda

Tisztelt Ügyfeleink!
A Marsopont továbbra is várja ügyfeleit , a koronavírus-járványra való tekintettel, és a következő  ügyfélfogadási rendet vezettük be:
1. Szolgáltatásaink - a korábbi szezonokhoz hasonlóan - időpontfoglalás után vehetők igénybe.
Időpontot a 82/312-333 vagy az info@cserigumi.hu e-mail címen foglalhatnak. (Amennyiben lehetséges, kerüljék a személyes időpont egyeztetést!)
2. A műhelyben tartózkodni szigorúan TILOS! Nem csupán a koronavírus, hanem a balesetek elkerülése végett!
3. A jelen egészségügyi vészhelyzet továbbá indokolttá teszi, hogy megkérjük Önöket, ne a zárt ügyféltérben várakozzanak. Amennyiben időpontot foglaltak, egy szezonális gumiabroncs-csere kb 20-30 percet vesz igénybe, kérjük, ez idő alatt- az Önök és munkatársaink egészségének védelme érdekében - tartózkodjanak a szabad levegőn!
4. Árajánlat kérés, számla rendezés, fizetés idején egyszerre mindig CSAK EGY ügyfél tartózkodjon az ügyfél térben!

Cégünk számára elsődleges fontosságú dolgozóink és partnereink egészsége. 
Tekintettel a koronavírus (COVID-19) terjedésére és az elmúlt napok kormányintézkedéseire, szeretnénk biztosítani Partnereinket cégünk elköteleződéséről aziránt, hogy mindannyian a lehető legnagyobb biztonságban érezhessük magunkat. 

Folyamatosan figyelemmel kísérjük az állami intézkedéseket, és igyekszünk maradéktalanul betartani a cégünkre vonatkozó szabályokat, előírásokat, hogy a lehető leghatékonyabban alkalmazkodhassunk az akár óráról órára változó körülményekhez. 

Ebben az időszakban igyekszünk kiemelt figyelmet fordítani a higiéniára, hogy mind kollégáink, mind partnereink számára biztonságot jelentő szolgáltatást nyújthassunk.

Köszönjük, hogy türelmükkel, elővigyázatossággal segítik munkákat!

A Marsopont Dolgozói

« vissza